Deutschland | آلمان

در این صفحه اطلاعات عمومی و نکات مفید درباره کشور آلمان را می‌خوانید:

درباره کشور آلمان
کشور آلمان (Germany) در قاره اروپا، پرجمعیت‌ترین کشور این قاره و سومین اقتصاد بزرگ دنیا است. کشور آلمان دارای ۱۶ ایالت است و به صورت فدرال اداره می‌شود یعنی ایات‌های مختلف در اداره ایالت اختیارات زیادی دارند و حتی می توانند قوانین مختلفی برای خود وضع کنند. البته از آنجایی که آلمان عضو اتحادیه اروپا است، نمی‌تواند قوانینی وضع کند که با قوانین مصوب این اتحادیه در تضاد و تناقض باشد.

شهرهای بزرگ آلمان
اسامی شهرهای بزرگ آلمان را در جدول زیر همراه با نام استانی که در آن واقع هستند، می‌بینید. بجز برلین که پایتخت آلمان است و جمعیتی حدود ۴ میلیون نفر دارد، جمعیت سایر شهرهای بزرگ آلمان کمتر از ۲ میلیون نفر است.

ایالتشهر آلمان
بادن-وورتمبرگاشتوتگارت
برلینبرلین
برمنبرمن
نوردراین-وستفالندورتموند
نوردراین-وستفالندوسلدورف
نوردراین-وستفالندویسبورگ
هسنفرانکفورت
نوردراین-وستفالنکلن
زاکسنلایپزیگ
بایرنمونیخ
بایرننورنبرگ
هامبورگهامبورگ
نیدرزاکسنهانوفر
جدول نام شهرهای بزرگ آلمان و استانی که در آن واقع هستند

تحصیل در کشور آلمان
درس خواندن در مدارس در آلمان شامل دو دوره می‌شود: یکی دوره عمومی یا همان ابتدایی و یکی هم دوره متوسطه. دانش‌آموزان بعد از پایان دوره متوسطه می‌توانند وارد دانشگاه شوند.

دانش‌آموزان می‌توانند بعد از پایان دوره ابتدایی، دوره متوسطه خود را بجای دبیرستان‌های معمولی، در مدارس فنی و حرفه‌ای بگذرانند که در این صورت، یک یا دو روز در هفته را در یک شرکت به کارآموزی می‌پردازند. به این نوع سیستم آموزشی که دانش‌آموزان می‌توانند در دوران متوسطه بین دو نوع مدرسه انتخاب کنند، سیستم تحصیل دوگانه می‌گویند (Duale Ausbildung).

تحصیل آکادمیک در دانشگاه‌های آلمان هم به صورت دوگانه است که به آن برنامه دانشگاه دوگانه می‌گویند (Duales Studium) یعنی دانشجویان می‌توانند یا در دانشگاه (Universitäten) تحصیل کنند و یا در دانشگاه‌های علمی کاربردی (Hochschulen) درس بخوانند.

اقتصاد آلمان
آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا و سومین اقتصاد بزرگ جهان است. بسیاری از مردم دنیا کشور آلمان را با نام برندها و کارخانه‌های آلمانی می‌شناسند مثل خودروهای مرسدس بنز، ب ام و، پورشه، فولکس، و یا برندهای زیمنس، بوش، آدیداس و نیوآ.

اقتصاد آلمان تا حد زیادی مدیون تکنولوژی و صنایع این کشور و البته دانشمندان این کشور است. از مخترعان و مهندستان مشهور آلمانی می‌توان به کارل بنز و رودولف دیزل اشاره کرد. از دانشمندان مشهور آلمانی هم می‌توان از آلبرت اینشتین (پایه‌گذار فیزیک کوانتوم)، یوهانس کپلر (پیشرو در علم نجوم) و ویلهلم رونتگن (مخترع اشعه ایکس) نام برد.

قوانین در آلمان
همان‌طور که گفته شد، آلمان یک کشور فدرال است و قوانین ایالت‌های مختلف این کشور می‌تواند کاملاً با هم فرق داشته باشد. بنابراین بسیار مهم است که اگر دنبال وکیل ایرانی در آلمان هستید، از شهر و ایالتی که در آن زندگی می‌کنید بهترین وکیل ایرانی را پیدا کنید.

خوشبختانه وکلای ایرانی موفق زیادی در آلمان زندگی می‌کنند که یا در خود آلمان تحصیل کرده‌اند و یا پس از گذراندن دوره‌های لازم و قبولی در آزمون‌های مختلف، مدارک و مجوزهای لازم را برای وکالت در آلمان دریافت کرده‌اند.